Снимка: БГНЕС
fallback

Застрахователна компания "Лев Инс" има над 700 000 клиенти, сред които са Министерството на отбраната /МО/, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма /МИЕТ/, правителственият авиоотряд, ДФ "Земеделие" и много други държавни институции.

Това се посочва в съобщение от компанията.

В текста се отбелязва, че "Лев Инс" е акционерно дружество, в което дялове притежават чуждестранни компании, инвестирали в България с убеждението, че страната ни е политически и икономически стабилна.

Oще по темата

Официалното становище на всички акционери към момента е, че не могат да бъдат коментирани извършените процесуално-следствени действия, тъй като не са предоставени никакви официални документи в подкрепа на необходимостта тези действия да бъдат извършени по този начин, за което са уведомени и съответните посолства, пише в съобщението.

Централният офис на „Лев Инс“ беше запечатан на 10 февруари в хода на операция „Октопод“, а по-късно стана ясно, че данъчните започват пълна ревизия на "Лев корпорация".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

до Емо

преди 14 години

Не съм пристрастна, а клиент, който към момента няма причина да е недоволен и се възползвах от правото си да го кажа! :-)

53

до СА :-)

преди 14 години

Мога да ти отговоря единствено с гоооооляяяяяма усмивка :-))))))))))..., а и вместо да се заяждаш с мен, защо не написа твоите лични(клиентски) впечатления от въпросната компания :-)))

52

над 55

преди 14 години

Ами някой от пишещите виждал ли е статистическия отчет: приходи от застрахователна дейност и разходи по застрахователна дейност.Като видите разликата веднага си идва обяснението.Кой на кого дава и взема тези пари.Цялата тази дейност я крепи властта и е естественно ,че всеки иска да я има.

fallback