Снимка: Булфото
fallback

Два случая на упражнено насилие срещу служители на "Паркиране и мобилност" в столицата има през последните десет дни, оплака се съуправителят на Центъра за градска мобилност Марчело Доковски.

"Прави впечатление, че и двата случая са станали в централната част на София", допълни той.

При единия инцидент от служител на направлението - контрольорка в "синя зона" на пл. "Княз Александър Първи", е издърпана чантата й с талони и пари от продажбата им.

Във втория случай таксиметров шофьор е набил контрольор в "синя зона".

"Служителят е със счупени ребра след нанесения му побой, настанен е в болница", уточни Доковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

АЗ

преди 14 години

тези от градска мобилност и контрольори и тези за които работят са такива измамници ,не да ги потрошат ами да ги размажат следващия път. Днес ми сложиха неправомерно скоба, НАБЕДИХА МЕ ЧЕ СЪМ СИ ТРИЛА ТАЛОНИТЕ, това е пълен абсурд след като съм дала сутринта 10 лева за талони и съм си ги попълнила всичко както трябва. Това е обиржииство тяхното и на всичкото отгоре слиза един тъпанара и ми се репчи от тези, които поставят скобите. Чудя се защо хората нямат никакви права,когато са изрядни???

102

kotarak

преди 14 години

Това е вид дресировка, като не разбират от дума се пробва с бой. Това са животни с човешко тяло пуснати да събират пари на улицата за господарите си. Много пъти оставят стрелата на крана вдигната и късат интернет и Т.В.кабели до 4 м. не ги интересувало, така ми отговориха на молбата да я свали. Ефекта от простащината им е че нямаме интернет някой Т.В, а техниците пускат нови кабели в студа. Така, че си заслужават боя.

101

do onanimus

преди 14 години

abe socialist zaklet, kato rabotqt za 350 lv, shto shtat v centura s koli?!?!?

fallback