Снимка: uni-svishtov.bg
fallback

Красимир Георгиев, който е по-известен като Красьо, се оказа задочен докторант в Свищовската стопанска академия.

През 2007 година той е завършил магистратура с отличие, след което е кандидатствал за докторант.

От юни месец обаче, след като гръмна скандалът, Георгиев не се е явявал в университета и скоро ще изгуби правата си на докторант.

Ректорът на академията Адамов призна пред bTV, че се познава с Красимир Георгиев, и го определи като умен, контактен, амбициозен и правещ силно впечатление човек.

"Красимир Георгиев е временно отстранен, защото не плати последните 1-2 вноски за докторантурата си", каза ректорът Величко Адамов.

Оказа се, че и приятелката на Красьо, фолкпевицата Магда, също учела в академията, разкри преподавателят Емил Михайлов.

Oще по темата

По думите му тя си взимала изпитите, без изобщо да се вясва в университета.

Михайлов разкри още, че в академията дипломи се взимали лесно и посочи за пример братя Маргини.

"Маргините не са учили тук, но фолкпевицата Ивана има диплома от нас", опонира му ректорът Адамов.

"Не сме близки приятели с Красьо, както се твърди, само се чувахме", допълни той.

За снимките и видеото в интернет, на които се вижда как ректорът и докторънтът Красьо пият и пеят заедно, Адамов коментира, че те са направени на студентските празници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

225

харасва им да учат

преди 14 години

Хората, имат желание и възможност да продължат образованието си, където пожелаят, Академията в Свищов се ползва с престиж, сравнение с другите уиниверситети в страната.Изискванията към студентите са много по- високи и начините на полагане на изпитите!

224

ДК

преди 14 години

Мога да кажа че съм студентка в СА и съм много доволна! Имам колеги в УНСС, във ВИНС и мога да кажа, че изобщо не знаят за какво учат и за какво иде реч. Образованието в Свищов е най-доброто икономическо в България , а колкото до недоволстващите за скъпите учебници.. да и аз давам "суматия" пари на семестър за учебници.. естествено е ,каде не дават?! Висшето не е задължително образование а изборно, като не ви харесва да давате пари - еми стойте си прости бе хора!

223

STUDENT

преди 14 години

DOCENT MIHAILOV PREPODAVAL LI VI E GORKIQ EN MOJE DA VARJE 2 PRIKAZKI NA KRAST I DA SA SMISLOVO PODREDENI A DOCENT MARIQNA ASENOVA E HITRA MNOGO OOMILKVA SE AMA GLEDA KAK DA IZKARA NQKOI LEV,A ZA BISER 4E SI E NEGODNIK VSI4KI GO VIJDAME KAK LAJE AZ BQH VAV KURSA NA MAGDA SEGA SME 3 TI KURS TQ VAOP6TE NE ZAPISA 2 RI KAK NE GI E SRAM LAJAT AMA QKO,A KALIN KATO VLIZAL OBIJDAL SAMO MOMI4ETATAT DA GO MAHAT TOQ BOLEN KOMPLEKSAR TE VSI4KI SA TAKIVA.SAMO DOCENT ADAMOV

fallback