Снимка: БГНЕС
fallback

"Медиите за пореден път се гаврят и спекулират с моето име и с Максим", обяви световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова.

Повод за думите й са публикациите в някои медии, че двамата с Максим Стависки са получили като подарък парцел и го продават за 280 хил. евро.

“Има само един верен факт в тези публикации и той е, че ние сме почетни граждани на Царево”, отбеляза Албена Денкова.

Адвокатът на Максим Стависки – Росен Кожухаров, отрече неговият клиент да притежава парцели по морето.

"Това е една гнусна лъжа", коментира адвокат Кожухаров.

От община Царево обявиха, че на Максим Стависки и Албена Денкова никога и по никакъв повод не са дарявали парцели или неднижими имоти.

Dnes.bg припомня, че Върховният касационен съд  насрочи за 15 април  делото за катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, при която загина 24-годишният Петър Петров, а тежко пострада 18-годишната Мануела Горсова.

Делото е образувано по жалба на подсъдимия фигурист, с която иска отмяна на ефективното си наказание от 2,6 години лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

rukora

преди 15 години

napalno saglasna s 100,103,111 i 113

125

m35

преди 15 години

AMA KU..RVOO PROSTOVATA NAGLA ZODIQ STRELEC ..ALBENO 6TO NE GLEDA6 VSEKI DEN MOMI4ETO KOETO TVOQ 4OVEK PREKAR6I NA DVE... KAK E OSTANALA S RA4I4KI KATO KLE4KI i ZAMRANALI USTENCA I O4ETA....I S KAKVA NAGLOST SE IZVINQVA6 PRED NAS MIZERNA NAGLA KU..RVOO TAKAVA.TI TRQBVA KU..RVETINO VSEKI DEN DA SE POKAIVA6 4E TVOQ *** E HODIL PO KU..RVII PIL E E VZEL ZDRAVETO NA TOVA MOMI4E KOETO E MAKA VSEKI DEN.TIQ BOKLUCI KATO TAQ ALBENA NETRQBVA GRAM DA IM SE DAVA EVALA I DA SE REJAT VEDNAGA I NA SEKUNDATA...ZA6TOTO KOLKO POVE4E SI MAL4ITE UTRE I NA MORAL 6TE VI U4AT I CENNOSTNA SITEMA.BOKLUCI GNUSNI!!

124

MOCTA

преди 15 години

Мъъъ, моля, бе!Амъъъ правете малко от малко разлика между човекът кънка и Кънкьорът убиец!Тоя ще ни изколя, само като си дойде от Москоу и изчете кой тука тва онва е изписал по негов адрес.Значи като гепи кънката, море и двете и като белогвардейски Донски казак като ше ги за'врти па клъцай, па режи, па трепан дайне Мутер Факан Модер. до един да ни изтрепе. та поне малко от малко да го вдянът в затворническата килия както му се полага. Ръчичките на тунел4ета, устенцата на срамни устни и ичопляне на млад хемероид във формата на клитор, точно на халката и фоор таймс Ебутакис и сите отвори дорде се закашля от разнообразни мъжки йогурти, бееее!Амъ Алибено, къ те тъ е срам мъ ? Сами си измисляте и пускате с подплатени *** некакви тези за вашата виновност. И после в купом ката насъсканите гъски край Марица зъзите и съсате, че не били верни тези гнусни лъжи. Еми естественно 4е не са верни, и естестевенно че вие знаете че не са верни, защото вие дамата с порканият казак си ги измисляте и после шумно и прешумно си ги опровергавате.Тази технология е много по гадна от сценарият с таткото на Мануела. Някак сте ми гадни и двамата. И двамата на неуки от Околомръсното софийско шосе дет се лашката за ръждиви стотинки-на такова някакво и двете с Максимилиянка ви виждам.Истината тази дето е фатк, е че Максим е кънкьор убиец. Е срещу тази истина както и да наклоните трътки и развитите *** пируети, на края на четворният аксел Максим го очакв мъж реформатор. Висок, силен, тип мародер който е извършил престъпление само и само зада влезе в затвора и там на места да влезе през задното портомоне на Максим в най долното му тунелче.Срещу вас двамата само с гнусотии, цинизми и никакво уважение. Дорде не закрият този пост, все ще има някой който да ви помни и ругае. Шампиони, ха ха ха , дано скоро двойката ви от смесена стане смешна еднополова лявопедалистическа и страдаща колкото страдат роднините на убитото момче и тежкораненото момиче!Дано, всеки ден, да стареете, грознеете и прокапете от всякъде.

fallback