Снимка: БГНЕС
fallback

Цяла нощ и в ранната сутрин сградата на парламента е плътно предпазена от метални ограждения.

Огражденията пресичат средата на градинката между Народното събрание (НС) и Софийския университет "Свети Климент Охридски".

От страна на бул. "Цар Освободител" е до пътното платно, което затруднява гражданите, които в ранния час отиват на работа или на училище.

Те трябва плътно да вървят до огражденията, застрашени от минаващите автомобили, или да пресекат не на определените за това места.

Днес  е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози.

В Народното събрание ще се проведе парламентарният контрол, по времето на който първи ще отговаря на депутатски въпроси премиерът Сергей Станишев. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

lenin

преди 15 години

СЪОБЩЕНИЕ на пресцентъра на МС на РБВъв връзка с газовата криза, за която вина носи Иван Костов,лично,и поради отрязването ни от европейските фондове за финансиране и подпомагане на българската икономика, както и тежката световна финансова криза /за последните две - също виновен Иван Костов/ - цялото правителствмо, депутатите и президента, както и политическите им съвети и кабинети и сътруедници - СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ПЪТНИТЕ И ДНЕВНИ ПАРИ ЗА ЦЯЛАТА 2 009 ГОД.ОЧАКВАНИЯТА СА - ПРИХОДИТЕ ДА НАДВИШАТ РАЗХОДИТЕ В БЮДЖЕТА - ОКОЛО 35 %.БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ НА ВСЯКО ДЕТЕ ДО 18 ГОД - ПО РАВНО!ЗА СТУДЕНТИТЕ НЯМА - ЩОТО СТАЧКУВАХА!Решението е взето днес на извънредно заседание на МС и влизe веднага в сила!

90

преди 15 години

МЕН ПЪК МИ Е 26 САНТИМЕТРА ! ДЪЩЕРЯ ИМАШ ЛИ ДА И ГО НАБУТАМ В ЗАДНИЯ ДВОР ДО ДЪНО ?!

89

boristodorov56

преди 15 години

.."- ПОЖАЛЕТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД... защото заради БЕЗДАРНОТО ВИ И СВРЪХКОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ, няма да дадем нито евро на България..."- Марк Грей!

fallback