Шествието приключи пред сградата на президентството. Снимка: БГНЕС
fallback

Над 400 палестинци и представители на арабски асоциации се събраха в София на протестно шествие срещу нападенията в Ивицата Газа.

Шествието продължи от НДК до сградата на президентството, където представители на протестиращите връчиха декларация, с която молят България като член на Европейския съюз да окаже подкрепа за възстановяването на мира в Ивицата Газа.

Протестиращите скандираха "Да живее Палестина" и носеха плакати с надписи "Мюсюлманите сме за мир", "Докога невинни жертви?" и "Убитите деца не растат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

стоян

преди 15 години

абе гнусни мюсюлмански изчадия махайте се от българия, вие ли сте за мир ай стига бе,,,та вие превърнахте мюсюлманин синоним на терорист и убиец..тва сигурно защото сте много миролюбиви се е получило..махайте се кучета мюсюлмански вървете си откъдето сте дошли т.е. от ада заящто вие сте изчадия адови...

106

преди 15 години

Като видите дебелия,и ставате МНОГО мирни!..аххахах аде,добре го казаКакво стана с онуй турче дето щеше ятаган да вади,а?100% е бил на протеста. хахахах

105

BG

преди 15 години

Това е катастрофа при всички положения. Не мога да виня Израел, всеки брани себе си. След като палестинците са склонни да крият терористите от Хамаз - техен проблем.

fallback