Снимка: Булфото
fallback

Двама служители на агенция САПАРД са се сбили на работното си място.

Случаят от края на миналата седмица е известен на всички във фонд “Земеделие”, но респектирани от абсурдността на ситуацията, служителите мълчат, както министър Валери Цветанов ги определи, "като комунисти на разпит".

Сблъсъкът станал, след като и.д. началник отдел “Европейско финансиране” в агенция САПАРД Стефан Пеев се нахвърлил с обидни думи срещу главния експерт Христо Панайотов.

"Пеев е тотално изолиран от колегите. Почти никой не говори с него и нервите му явно не издържат. Сигурно затова е решил да провокира Панайотов", обясняват служители.

Пеев обиждал колегата си с думи като "К'во ми се правиш на велик", "Аз те защитавам, защото можеше да си с белезници", "Ако искам, ще те смачкам".

И накрая го попитал - като живее при майка си, дали не си ляга с нея.

В гнева си Пеев се хвърлил върху Панайотов и го заблъскал заедно със стола му, притиснал го в ъгъла на стаята и го ударил.

Директорката на фонд "Земеделие" Ализан Яхова съобщава пред вестник "Труд", че вече е разпоредила проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Бачо

преди 15 години

какви ми били само миролюбиви! Ами аз не знам дали знам откъде се дои крава, обаче май вие незнаете къде се намирате и кои сте? Щом ви харесва да ви обиждат- добре!1. Турците животни не гледат, освен за лично ползване. Аз не съм чул още за ферма на турци- имам роднини в Балчик, учил съм с помаци и т.н. Глеадаха по 1-2 телета. Че идете ги вижте и тогава говорете.2 Няма "летргия" ли- ами какво правиш цяла зима бе, читак? Да не ходиш да риеш сняг от къра, а? И какво си седнал да ревеш колко пъти се хранят животните, като нямаше турци измежду фермерите? Ако ти прече да излезеш два пъти от топлата си соба да хвърлиш две шепи на кокошките зимата- това не е ли мързел?3 Онзи ден даваха за турската махала в Мюнхен- знамена, ***, маанет и т.н. Та германския журналист пита "Кой ще познае аз в Германия ли съм или в Истамбул?". Нали ви казах- и магарето се гордее с магарията си. Гордейте се че сте турци- нищо против!4 Защо обиждате България? Та нима не станахме за резили точно с ваште политици напред- Ахмед Доган, Емел Етем, земеделието, оклната среда? Те и нашите не са цвете за мирисане, ама вашите са направо за пример. Освен това българите не си харесват политиците както и гърците и румънците и всички, които мислят. Само турците ходят да гласувеат "правилно" и после реват като вдовици на гробище все есно че друг им е избрал кметовете.

55

преди 15 години

Като се чувстваш жалък като български гражданин, откази се от гражданството си, вземи си турско и готово, няма да си жалък. Турци мръсни, хем сърби, хем боли.

54

Ататюрк с хую заплют

преди 15 години

Какво да очакваме от резани по министерствата... Корупция скандали и побоища... Хубаво е поне че се бият един други...

fallback