Пирински ще дари допълнителното си възнаграждение за благотворителни цели. Снимка: БГНЕС
fallback

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще дари цялото си допълнително възнаграждение за благотворителни цели. Това съобщиха от пресцентъра на парламента.

Пирински ще разпредели средствата за инициативата "Българската Коледа", за родолюбивото гражданско сдружение "Дедо Лазко" - Банско, както и в помощ за лечението на нуждаещо се болно дете.

Председателят на парламента се включва в инициативата "Българската Коледа" за поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

учуден

преди 15 години

А вие,дето лаете срещу него, че е ДАЛ заплатата си за благородни цели, какво щяхте да блеете, ако НЕ БЕШЕ я дал.А вие колко дадохте за "нуждаещо се дете" - като Пирински?

45

cv

преди 15 години

Ако се замислим, за какво им е 13 -та заплата на депутатите, ще ахнем..., заради примитивна АЛЧНОСТ......"Ако един депутат не е откраднал поне един милион за това време тои е пълен ***..." Приблизително това, каза навремето, един опитен парламентарен мошенник! ПАРИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ЗАЩОТО ИМАТ..., НО ОТ ЛАКОМИЯ И АЛЧНОСТ, С ТАЗИ ЗАПЛАТА СИ КАЧВАТ ЛИЧНИТЕ КОЕФИЦИЕНТИ ЗА ПЕНСИЯ, ПРИ ТОВА ЗАКОННО, ЗАЩОТО ЗА ДРУГИТЕ ИМ ПАРИ, НЯКОЙ МОЖЕ ДА СЕ (И ЩЕ СЕ) ПОИНТЕРЕСУВА ДОГОДИНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!!

44

НФБ

преди 15 години

"дарява" ,...но през лятото ще си ги иска с лихвите за предизборнат кампания на столетницата...

fallback