Снимка: БГНЕС
fallback

"Малка е вероятността работещите в системата на МВР да получат коледни добавки", обяви зам. вътрешният министър Соня Янкулова.

Въпреки това тя изрази надежда до края на годината да се даде макар и минимална добавка.

"Правим всичко възможно това да е в рамките на тази седмица”, уточни Янкулова.

Зам.-министърът изрази задоволство от възстановяването на диалога между МВР и трите синдиката на служители в министерството.

Попитана от къде ще се намерят пари, Янкулова смутолеви:

"Действително се оказва, че ако ние подобрим вътрешната си ефективност на разходването на средствата, ако малко по-разумно си харчим парите, бихме могли да имаме ресурси. Така че това е основният източник. Винаги може да се оптимизират разходите и да се прецени кои са ефективни и кои - не".

Dnes.bg припомня, че именно плъзналата мълва из редиците на униформените за липсата на коледна заплата стана причината за протестната им акция "Да попушим".

Въпреки че полицаите извадиха 15 искания, главните им претенции бяха свързани с по-високи заплати и 13-а премия по празниците, както вече е сторено във военното министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

131

do 130

преди 15 години

Дано си ме разбрал правилно,двете заглавия на статиите бяха едни до други,парадокса депутатите взимат,полицаийте,не!Картинката е *** !

130

преди 15 години

Депутатите драги 128 жземат не само тази 13-та заплата , но и ДОСТА добри заплати и комисионни , които им докарват на месец поне по 4-5 хил. лева и въобще не се интересуват от това което става в тази държава. Там са да си осигурят пари и връзки защото знаят много добре , че на изборите ще им се покаже червен картон. За това бяха достатъчно НАГЛИ да си предложат сами за себе си доживотна пенсия от по 1500 евро..... Просто докато има такива некадърни *** дето незнаят защо са там и имат по една гънка на мозака си ( явно от падане ) ще сме така. Не трябва да пушим , а да ги изхвърлим ....

129

преди 15 години

моят коментар що го няма? Беше 121,а сега е никъде!Повече няма да пиша нищо тук!

fallback