Снимка: БГНЕС
fallback

В 9 ч. днес премиерът Сергей Станишев и министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще приветстват кандидатите в Четвъртия централизиран конкурс за младши експерти в държавната администрация.

С помощта на специалния софтуер за провеждане на тестовете министър-председателят ще генерира въпросите, които ще бъдат решавани от участниците в изпитната сесия.

2728 души са заявили участие в конкурса. Тестовете се провеждат в няколко последователни изпитни сесии в тестови центрове в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Бургас.

Те са изцяло по електронен път, като всеки тест се генерира непосредствено преди неговото начало чрез специален софтуер, който на случаен принцип избира от банка с общо 700 въпроса.

Успешно издържалите конкурса ще бъдат включени в банка кадри, от която всяка администрация може да избере подходящ кандидат за свободна позиция за младши експерт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

bul

преди 15 години

А бе стига сте ни занимавали с този мишок...

17

гейчев

преди 15 години

И аз също като теб съм гей!!!добре ,че другаря СТЪКМИШЕВ избираше темите който бяха .Добре ни подготвиха щом искаш трябва и дадаваш ама не като другаря Гей само иска да говори орално

16

anonimen

преди 15 години

Най вероятно и Вие 15 сте от тези които се нареждате.За ваше сведение искам да ви уведомя,че аз самата преди години съм се явявала на същия тест,където го изкарах и издържах отлично,но там нещата бяха коренно различно.Така че не ми казвайте Вие на мен как седят нещата в момента.Сама го разбрах на въпросния конкурс,когато една групичка се хвалеше с това че имат тестовете.И ВИЕ СТЕ ЕДИН ОТ ТЕЗИ ВРЪЗКАРИ КАТО ТЯХ.

fallback