Снимка: Булфото
fallback

Евангелия Гущерова, известна като Ванга, е предсказала началото на Трета световна война.

Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави, пише днес "Максфакс".

Изданието твърди, че българската Ванга всъщност е македонка. Тя стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия.

Проницателката предвидила 11 септември и нападението над Световния търговски център - "братята американци ще бъдат ударени от нападението на стоманените птици", казала Ванга.

Видяла началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже потъването на руската ядрена подводница "Курск".

Освен пророческата и способност Ванга твърдеше, че "вижда и разговаря" с хората, починали преди 100 и повече години.

Според нея след 200 години човекът щял да влезе в контакт с извънземните, много от които вече отдавна живеят на Земята.

Последователите на Ванга твърдят, че тя е знаела и точната дата на собствената си смърт, както и че ще бъде наследена от 10-годишно сляпо момиче, което живее във Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

238

Valio

преди 8 години

ще се мре който може да ходи в Русия а които не да му мисли

237

Мачо

преди 12 години

От любопитство и голям интеререс съм изчел книгите и изгледал предаванията за баба Ванга,но никаде не съм срещал подобно нещо,за "трета световна"...ако някой е чел или гледал нека ми покаже къде по точно?!Не слагайте думи в устата на великата пророчица а бъдете горди с неините дела и произхода и в противен случай рискувате да си навлечете някое нещастие!

236

lefkion

преди 12 години

Този който е писал статията е искал да изпъкне, като свински мъдя в рядка кал. Лека и пръст на жената е казала,че мисленето на цялото човечество коренно ще се промени през 2012 г. и всички религии ще се обединят в една кауза. Нищо не е споменала за трета световна, даже е казала, че такава няма да има.

fallback