Илияна Накова. Снимка: bszone.info
fallback

Шефката на Дирекция "Финанси и бюджет" в администрацията на Висшия съдебен съвет Илияна Накова е депозирала  молба за напускане.

Срещу дамата има повдигнато обвинение от прокуратурата за подкуп на полицай.

В края на август Накова едва не сгази германка в курорта Слънчев бряг и се опита да даде пари на полицай, като подхвърли в колата му три намачкани двейсетолевки.

Веднага след инцидента била помолена от полицая да бъде изпробвана с дрегер за алкохол. Тя обаче отказала, като представила служебна карта на служител от администрацията на ВСС.

След повторна подкана за доброволна проба за алкохол жената хвърлила в полицейския автомобил сгънати банкноти от по 20 лева, предлагайки на служителя да се почерпи.

Полицаят помолил жената да си прибере парите, но тя отказала и след като поизгладила намачканите банкноти, отново ги поставила в служебния автомобил.

"Когато й поисках документите, тя размахваше служебна карта на ВСС и каза да не се занимавам с нея. Заплаши ме с уволнение", сподели сержант от Пътна полиция - Несебър.

В молбата за начало на освобождаването на Илияна Накова от работа е посочена датата 8 октомври - датата, до която тя е в болнични
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Знайко

преди 14 години

Само в България назначават в данъчните и администрациите мацки като манекенки!Не е важно колко са кадърни, важно е да са готини, за да правят кефа на шефовете!

81

Urko

преди 15 години

Njakoj bi li mi objasnil kak se stava shef na 27 godini.Javno momi4eto ima mnogo skriti talanti.

80

visitor

преди 15 години

евала на мацето - супер е, а и кво е интересува мекакво скапано бабе - кво се навира под джипа й. мацето има супер гърди и крака и с кеф е смачкала бабишкера (няма разлика за нея от това да смачка ***) - всички готини мацки с джипове са абсолютно безцеремонни и безмилостни

fallback