Снимка: Булфото
fallback

Реанимацията на Кюстендилската болница е приела доктор Здравко Георгиев със сътресение на мозъка.

Мъжът е станал жертва на побой в здравното заведение.

Доктор Георгиев е бил нападнат от двама мъже, след като най-учтиво им отговорил, че шевни конци се свалят в манипулационната или в спешен център.

Мъжете започнали да налагат лекаря с шутове и ритници, в резултат на което Здравко Георгиев е със счупен нос, отоци по лицето, множество кръвонасядания и шок.

Доктор Георгиев е в съзнание, но предстои да му бъде направен скенер на главата.

Има още пострадали от вчерашния инцидент. Това са медицинска сестра, санитарка и лежащо болен, които са се притекли на помощ на лекаря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

хуманоид

преди 15 години

У нас има много зомбирани хора, за което допринасят политиците ни от всичките партии и движения. Този побой е следствие на всичко, което виждаме, чуваме и четем. Ако народът во главе с политическите ни мъже се съюзят и започнат да наказват най-строго провинилите се, тогава ще стане по-спокойно да се живее тук. Помислете си и не се поддавайте на глупостта на тези, които или ни управляват или искат да ни управляват. Защото днешната опозиция се бори на принципа стани ти, за да седна аз. Но това трябва да се разбере, а не като коне с капаци да им припяваме.

44

dublin

преди 15 години

Dokato lekarite se otnasiat taka s patsientite si/za tiax patsientite sa doini kravi,a ne bolni xora/,takova otno6enie ste polu4avat-zaslujeno im e .

43

grigorii

преди 15 години

да и некадърните лекари

fallback