Таз година на море. Снимка: Булфото
fallback

Управляващите обмислят да вдигнат мизата и вместо 5 000, над 15 000 пенсионери да почиват безплатно на море и планина.

Възрастните ще посещават базите за профилактика и рехабилитация на различни министерства и ведомства, но в неактивния сезон - след средата на сeптeмври, съобщи Дарик радио.

Във вторник премиерът Станишев съобщи, че се планира около 5000 пенсионери да почиват all inclusive.

Критериите кои възрастни хора да пътуват министър-председателят и социалният министър оставиха в ръцете на пенсионерските организации, които вече се скараха кои да са "богоизбраните" за безплатна премиерска ваканция.

Коалиционните партньори на червените в управлението – НДСВ и ДПС, също са скептични към идеята, защото се създавало впечатлението за предизборен ход на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Quo Vadis

преди 15 години

Към 100 - Точно пенсионерите са ВИНОВНИ ПРИ ТОВА В НАЙ-ГОЛЯМА СТЕПЕН ЗА ТОВА, ЧЕ НА ВЛАСТ Е ТАЗИ ***. Те гласуват за тях. Те ги докараха пак на власт и ........... айде да не се обиждаме, че явно и от тебе се е родил ***.Към 102. Аз си има пенсионер, на който аз работейки му плащам сметките. Само дето такова нещо в природата НЯМА - крава от теле да бозае. Защото точно това се случва в момента. Всичките тези пенсионери бозаят от нас - работещите сега. Защото ние плащаме техните сметки във всяко едно отношение. Защото те ни докараха на власт недоносче БЕЗ НИТО ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ДА НИ УПРАВЛЯВА. Ще Ви обиждам всичките "мършляци", защото на вас не ви се е налагало от вашата заплата да отделяте за вашите родители. Защото аз съм започнал да работя от 14 годишен. През цялелите ваканции съм работил като шлосер и от този момент пари от нашите дори за учебници не съм взимал. В същото това време ми се налага да давам и сега. Не стига това ами и с НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ ВИ ПРАЩАТ НА МОРЕ. МОЖЕ АМА ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПОЛИТБЮРО НА МОРЕ И В ШЛЕПОВЕТЕ - КАТО 1925 ГОДИНА. И недей да ми приказваш, че това е нашето бъдеще - вие отдавна го пропиляхте в аванс и сега ние ще го плащаме при това с лихвите. А това, че и нас това ни чака - въобще не се притеснявам - ние НЯМА КАК ДА ГО ДОЖИВЕЕМ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС.P. S. Само за едно си частично прав - с нашите заплати от 800 - 1000 лв. НЕ МОЖЕМ ДА ИЗПЛАТИМ ЗАЕМИТЕ, КОИТО ВИЕ ВЗЕХТЕ. Ако зависи от мен - който е навършил 70 години - без право за гласуване. Не може някой, на който вече му е изветрял мозъка и е пътник да решава моето и на моите деца бъдещето.

105

ewto

преди 15 години

За пореден път на 15000 избрани ххора ще им се предостави благо от нашите джобове. Избрани пенсионери но не на случаен принцип ами по роднински, това е ясно. Въпроса докога ще търпим защо тези пари не се влагат в инфраструктора. Защо с тези пари не се направи държавата по привлекателна за инвестиции и създаване на добри условия за работа. По високи заплата означават по високи данъци и повече пари за пенсия. Нека дадът на всеки пенсионер повече пари. пък нека той да реши как да си ги харчи. А не да пратят собствените си баби дядовци майки и бащи на море отново за сметка на обикновения данакоплатец. Това е поредния предизборен трик който ще напълни джобовете на малцина избрани да решават кой може да ходи на море и кой не и който ще инкасират много по голями разходи за изхранването на пенсионерите отколкото всъщност са направени изобщо.Аман от тия и аман от тези който си ги избираме. Само сериозни протести и безредици ще ни оправят. Трябва да се противим на всичко което не е справедливо.

104

деси

преди 15 години

Серьожка, моята баба изобщо не я вълнува дали ще ходи на море! Но е особено притеснена как ще си плати парното и ще доживее ли до следващият месец..щото ,разбираш ли,не стига пенсията за храна!Жалки сте ,безочливи и нагли!

fallback