Така за Израел бе изпратена Мануела Горсова. Снимка: БГНЕС
fallback

Майката на Мануела Горсова - Диана се прибра от Израел, за да поиска пълното попечителство над дарителските сметки на дъщеря си.

Горсова заяви, че е убедена в любовта на съпруга си към дъщеря им.

Въпреки това Диана смята да стане единствен попечител на сметките, в които дарители внасят средства за лечението на 18-годишното момиче, съобщи бТВ.

Преди четири дни майката на Мануела попита чрез медиите дали е вярна информацията, че съпругът й е проиграл на хазарт 70хиляди лева.

Вярно ли е?, попита Диана, но Красимир не и отговори.

Дни наред той остана с изключени телефони и отказа да даде информация за постъпленията и разходите по сметката на Мануела.

Скандалът гръмна, след като бТВ излъчи репортаж, в който Красимир Горсов беше забелязан да играе на ротативки.

Това на свой ред породи съмнения, че тегли пари от сметките за Мануела.

Иначе днес Диана заяви, че всичко с възстановяването на дъщеря й върви по план.

"От два месеца Мануела работи на компютър. Според лекарите има потенциал. Всички са оптимисти, но не може да се каже. Това е нервна система", допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

караманчо

преди 15 години

този г-н горсов заслужава разстрел патроните лично аз ще ги платя,това ненормално същество дето ревеше по ТВ че няма пари за лечението на МАНУЕЛА ГОРСОВА и в един момент да си *** на машинките и да не му пука за какво са дадени по-принцип парите...доста несериозно от негова страна.

42

radostina

преди 15 години

az mislq ,4e ba6tata na manuela mojebi e oti6al v na ma6inkite s nadejdata,4e 6te izkara pove4e ot tova,koeto zalaga za da pomogne na deteto si poneje ubiecat maksim ne dava mangizi.No ima edna mnogo varna prikazka,4e oniq otgore gleda i vseki sgre6il 6te si ponese vinata.ne zaplaten obqd nqma.

41

Брно

преди 15 години

Понеже неживея от 10 години в България, и чета български вестници много нередовно, може ли да ме светнете кога е заминала Мануела за Израел, в какво състояние се намира и как се развиват нещата около нея? Благодаря предварително

fallback