Снимка: БГНЕС
fallback

В задънена улица се оказа създаването на филма за съдбата на българските медици и палестинският лекар Ашраф.

Никой от компанията Sixth Sense не е потърсил сестрите, за да разкажат историята, необходима за написването на сценарий за лентата.

"От съвместната ни пресконференция през декември миналата година досега никой не ни е търсил, нито пък ние сме ги търсили" зави за БГНЕС д-р Здравко Георгиев.

"Нека да дойде есента, сега не ми е до тях имам си други проблеми и друга работа", каза още д-р Здравко Георгиев.

През декември 2007 година холивудските продуценти Ричард Хардинг и Сам Фойър дойдоха в София, за да представят проекта си за филм за съдбата на медиците.

Лентата даже имаше работно заглавие - "Шестимата от Бенгази".

Преди 9 месеца продуцентите дори обещаха филмът да бъде завършен до края на 2009 година, а през тази да се пише сценарият за него.

„Още не сме влезли в контакт с актьори, но бих искал ролите да бъдат изпълнени от имена като Анджелина Джоли, Джефри Ръш, Кейт Бланшет“, каза тогава Хардинг.

Тогава основен проблем пред холивудските продуценти беше стачката на сценаристите в Меката на киното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Стефка

преди 15 години

Толкова злоба и жлъч срещу тези безкъсметни жени !Тази травма коята са я преживели никога нямя дя я забравят тя е доживот никога да края на живота си няма са спят спокойно ....8 године в лбибийски затвор е равносилно на по- лошо от колкото да са умрели.Спрете със тази злоба моля Ви ......Каквото и да им дадат няма да си върнат предишния живот...

50

Ха ха ха

преди 15 години

Темата е глупава.Дори и да беше направен се съмнявам ,че някой щеше да го гледа.Еуфорията мина отдавна,така че който се изтървал с обещанията вече се скатава и не засяга много темата.Аз лично ,много се съмнявам някоя звезда от изброените да се заинтересува.Да ги оставят намира вече тия медици.Че и на нас ни писна да ги въртят по медиите.

49

МОКОКО

преди 15 години

Я ВСИЧКИ НЕРВАЦИ В ПО ЕДНО ЪГЪЛЧЕ И ДА СИ НАПРАВИМ ПО ЕДНА БЪРЗАЧКА ДА НИ ОЛЕКНЕ И ДА НЕ СЕ НЕРВИМЕ ТУКА - ДОСТАТАЧНО СТРЕС ИМАМЕ В ЖИВОТА

fallback