Екатерина Дунева. Снимка: БГНЕС
fallback

Родната красавица Екатерина Дунева - Мисис Свят 2007, съпруга на рали пилота Румен Дунев, пребори голямата конкуренция и спечели третото място на световния конкурс за красота Мисис Свят 2008.

Първото място беше присъдено на американката Анджелик Харвил, а на второ бе избрана Алет Вентер – Mrs. United Nation Южна Африка.

Силното желание за победа, изключителната подготовка и самодисциплина на родната ни красавица, я доведоха до успешния финал на престижния конкурс.

„Чувствам се много щастлива... горда съм, че спечелих третото място и представих с достойнство България пред света.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото време!”, сподели Катя след конкурса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

ох на дяда

преди 15 години

Вампир е!Ама готин!:)))

68

до всички

преди 15 години

Имам чувството че досега само долни ,*** и грозни завистливи непълноценни батали, са писали коментари по тази тема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

OSVEDOMEN

преди 15 години

В същност конкурсът на който се е явила Катя Дунева е MISS UNITED NATIONS и те е бир в Лас Вегас, а в Солт Лейк сити.Конкурсът си е пристижен и съвсем легален. Само че нашето момиче не се задоволява с това, което наистина е постигнало ами лъже безобразно на ляво и на дясно - незнайно защо.Тя е станала четвърта подгласничка - това си го пише в официалния сайт на конкурса. Няма нищо страшно да си кажеш истината. И другите големи лъжи - Христо Стоичков няма и хабер че трябвало да я придружава. Роклята, с която се е явила на конкурса, както и стилизираната народна носия са дело на дизайнерката на Модна къща Пердита Мариета Славчева - имаше снимки и публикации преди да тръгнат в Нощен труд и вестник ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА. Явно Катя има уговорка с My Lady да ги рекламира, но защо не са й дали рокля като искат реклама, а използват труда на други. Дай боже да покаже снимки от истинския конкурс - тогава ще стане ясно с коя рокля е била - то тя явно няма смелостта да си каже истината.Не мисля че лъжата помага на рекламата

fallback