Снимка: БГНЕС
fallback

„Кризата е преодоляна и сега всичко е спокойно“.

Това заяви министърът на отбраната Николай Цонев на специална пресконференция тази сутрин пред поделението на село Челопечене.

Цонев съобщи, че в неделя по обяд е започнало наводняване на района с цел обезопасяване, и повече гърмежи след това не е имало.

"Овладяхме ситуацията още в първия половин час. Всички ще бъдат обезщетени. Много ми се иска този инцидент да не е човешка грешка", каза министърът.

„Не проверявам екипа си, имам му пълно доверие, дълбоко се надявам да не е вярна информацията за зам.-министър /въвлечен в далавери с поделението, бел. ред./ и засега няма никакви данни, че някой от зам.-министрите е свързан с нарушения“, каза още той.

Министърът увери, че реакцията му ще бъде адекватна, ако се разбере, че някои от зам.-министрите е свързан с причините за взрива във военния склад.

Цонев обяви още, че тази вечер или утре сутринта ще са готови резултатите от проверката за всичко, случило се в поделението край Челопечене през последните 10 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

pege

преди 15 години

абе тоя за бълъци ли ни взема.Какво шикалкави, то е ясно та ясно крие някой кой го е турил на този стол. Сега ще протака до де се забрави и после много ви здраве.Да не се прави на ученичка ами да се завре там от където е изпълзял.

27

преди 15 години

mahno,ili moje bi ***,nemoga zaradi takuv *** kato teb da mina na kirilitsa.kontaktyvam s tsql svqt,a to 6te re4e 4e ne na kirilitsa.nesum zadrustenq4ka kato teb,vse pak imam bizneskontakti,ati-kraino vreme e da si hodi6 v anadola,ako i tam te priemat,razbira se.za kakvo li vuob6te jivee6...da mursi6 sveta

26

bg.post

преди 15 години

Егати човешката грешка-тия ни мислят за .Човешки грешки тука няма-има човешки далавери и много кинти.Тия не разбраха ли че вече изгубиха доверието на народа?...

fallback