Това е къщата на ул. "Беловодски път" 46 кв."Бояна". Снимка: БГНЕС
fallback

Столичният кмет поиска прокурорска проверка за имот на ул. "Беловодски път" 46 кв."Бояна".

Борисов настоява магистратите да проверят чий е имотът, след като съветника от ДСБ Димитър Бъчваров обяви пред общинарите, че имотът е незаконен и съществуват редица нередности при строежа му.

Публична тайна е, че сградата се ползва от лидера на Движението за прави и свободи Ахмед Доган.

Проверка, направена от кмета е показала, че в къщата без строителни книжа са изградени барбекю със санитарен възел и навес, 2 контролно - пропускателни пункта за охрана, плътна ограда с височина 2.10 /2.40.

Изграден е и парник, както и двуетажна сграда, също без строителни книжа и документи за собственост.

Проверката обаче не е доказала имотите да са на името на Ахмед Доган.

На думи сградата е предназначена за обучение на младите кадри на ДПС, но жителите на квартала виждат там да живее Ахмед Доган.

И до ден днешен т. нар. Център за обучение се пази от гардове и дори от жандармерия, това бе принуден да признае и бившият вътрешен министър Румен Петков.

В медиите даже плъзнаха слухове, че "Сараят на Доган" е граден с европари.

Соколът обаче отсече: "Кой е тоя глупак с европари, че да прави такива работи? Как стават тия работи?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

ivan

преди 14 години

Vsi4ki ste mnogo smeli tuk. 6te ubivate, 6te rejete glavi, kruv 6te se lee... Ako dnes nqkoi vi dade tazi vazmojnost (da svetite masloto na Dogan naprimer) 6te go napravite li? Drugiq put. 6te se naserete ot strah i pak 6te otidete da glasuvate za bsp. Izmekqri ste vsi4ki. Problemut e vuv vas, v tova, 4e vi marzi da mislite i da rabotite. Dogan e posledniqt problem na bulgariq. Pomqrskiqt narod e purviqt.Браво,поне един човек да мисли разумно и реално с главата си.Всички останали сте еднакви *** !

45

преди 15 години

6uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut be ***,ia trai i naliagai parcaljata.

44

toni

преди 15 години

Абе ,тази проста нация не може ли един път завинаги да се събуди от този дълбок сън и да осъзнае колко много е манипулирана.Това е поредният хитър ход на бат Бойко.Изживява се на спайдърмен, плете си много добре кошничката, и хората вече примират за Бойко.Той е най-големият мафиот .Прави се на благодетел и глупаците му вярват и примират за него.Въпреки , че не е кой знае какво да си президент-няма да се учудя Бойко да се кандидатира за такъв и да спечели.Колко хитри ходове си прокарва бат Бойко.

fallback