Снимка: БГНЕС
fallback

Правоохранителните органи - ДАНС и прокуратура - да проверят кой е толерирал данъкоплатеца ЦСКА за 6 години назад. Това поиска от ефира на бТВ собственикът на футболен клуб "Левски".

Тодор Батков посочи, че този някой трябва да бъде "търсен в близкото обкръжение на г-жа Мургина".

По думите му някой е изтрил от базата данни на Националната агенция по приходите /НАП/ информацията за задълженията на футболния клуб.

Тези задължения, според Батков са малко над 2 млн. лв.

Той обяви още, че ръководеният от Александър Томов футболен отбор ЦСКА е платил през септември миналата година само 97 000 лв. ДДС и 5 000 лв., откакто започна скандалът, "може би за "Бог да прости", каза Батков.

Днес вестник "Стандарт" твърди, че белезници може да щракнат всеки миг върху ръцете на бившия бос на ЦСКА и "Кремиковци" Александър Томов.

Разследващите потвърдили пред изданието, че са събрани достатъчно данни за задържането му.

На Томов ще му бъде забранено да напуска страната, тъй като имало опасност да избяга. 

Премиерът Сергей Станишев възложи вече на Държавната агенция „Национална сигурност” да направи пълна проверка на собствеността на ПФК "ЦСКА", а НАП да извърши пълна данъчна ревизия на "армейците" за периода 2002–2007 г.

Тодор Батков е спряган за един от главните виновници за избухването на скандала около армейския футболен тип, като феновете на ЦСКА подозират, че той като собственик на "Левски" има интерес от отнемането на лиценза на ЦСКА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

kyky

преди 15 години

обичам когато говедата нямат вече аргументи, и започнат да нападат и попържат....отбора на милицията и отбора на властта, нали :))))уефски, служебноефпейски =))))

40

преди 15 години

...правоохранителните органи не започнат разследване кой стои зад тая мустаката свинюга? Кой е РЕАЛНИЯТ собственик на любимият на всички *** ФК Подуене? Боратков ли издържа отбора с адвокатските си хонорари? Или парите идват от един доказан международен престъпник, на когото е забранено да влиза в България и в която и да е цивилизована държава по света? Да разследват и турскосиньото БФС, което даде лицензи на куп отбори, които не покриват критериите - кой с дългове, кой с разрушен стадион... ЦСКА ТРЯБВА ДА СЪДИ БФС ЗА МИЛИОНИ НАНЕСЕНИ ЗАГУБИ, А ПАТКОВ ЗА МРЪСНИТЕ МУ КЛЕВЕТИ !!!

39

преди 15 години

Нас Червеното знаме роди ни,нас не ще ни уплаши смъртта,идиотизмите ни са на всеки километър,и така-само ЦСКА!

fallback