Снимка: Булфото
fallback

Президентската институция организира традиционния абитуриентски бал за деца, лишени от родителска грижа.    

Гости на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова ще бъдат 344 абитуриенти /212 момчета и 132 момичета/,  от 73 специализирани домове, общински институции и училища за предоставяне на социални услуги на деца, лишени от родителска грижа.

По време на традиционната младежка трудова, образователна и социална борса в резиденция "Бояна" ще бъдат представени възможностите за реализация на учениците от домовете.

Със свой щанд в трудовата борса ще присъстват най-големите работодателски съюзи и организации. 19 висши училища и колежи също ще имат свои представители.

В празничната част от програмата на абитуриентите, които ще бъдат настанени в резиденция "Бояна", е предвидено разглеждане на Националния исторически музей.  

За настроението на младежите ще се погрижат Слави Трифонов, Ку-Ку Бенд и актьорите от  "Шоуто на Слави".

В концерта безвъзмездно ще участват Мария Илиева, Мариана Попова, Глория, Миро от "Каризма", бившият вокал на група "Те" Любо, Дани Милев и Deep Zone и DJ Balthazar.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

преди 15 години

Първо, аз не съм Златена.Второ, казвам се като най-известния футболист Елин Топузаков.Вие май завиждате на хората, които се забелязват и имат звездни качества (Слави Трифонов, Елин Топузаков, Аз и Златена). Но някои хора нямат качествата да станат известни и затова завиждат. Има ли посветени статии за вас по сайтовете и имате ли си фенски форуми като Златена, Слави, Аз и Елин Топузаков? Отговорът е не, защото завиждате на известните. На известните не трябва да им се завижда, а трябва да им се възхищаваме.

31

преди 15 години

безплатно е само сиренцето в капана за мишки

30

До 28 ВЕСКО

преди 15 години

Абсолвенти?????Знаеш ли кои са абсолвенти????????Аман от неграмотни неграмотни ***

fallback