Снимка: БГНЕС
fallback

Пожаро-техническата експертиза за пожара във влака София-Кардам, при който загинаха девет души, се очаква да бъде готова до два-три дни и да бъде внесена в прокуратурата.

Тя е възложена на експерти от Института за пожарна и аварийна безопасност при МВР, за изработването й са привлечени и независими специалисти.

Основните разпити за изясняване на фактическите обстоятелства по случая са приключени. Прокуратурата очаква да получи поисканите от нея справки и документи от БДЖ.

В средата на март, след среща с наблюдаващия прокурор по делото, близки на загиналите заявиха, че вероятно БДЖ е главният виновник за трагедията във влака.

Дни преди срещата прокурор Валери Мирчев обяви, че пожарът във влака - убиец е тръгнал от едно място.

"Работи се и по версия за тероризъм", каза тогава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

az

преди 16 години

виновните за трагедията- У ЗАТВОРО!....

8

Иван

преди 16 години

Ще припомним сценария, начертан от американския генерал Алън Дълес (шеф на политическото разузнаване на САЩ в Европа, след това директор на ЦРУ), който се отнасяше не само за СССР: ...незабелязано ще подменим техните ценности с фалшиви и ще ги оставим да повярват в тези фалшиви ценности. Ще намерим съмишленици, помощници и съюзници в самата България с също така и в Русcия. Епизод след епизод ще разиграваме грандиозната по своя мащаб трагедия на най-непокорния на Земята народ към окончателното угасване на неговото самосъзнание. От литературата и изкуството постепенно ще извадим социалната им същност... Ще стимулирам НАГЛОСТТА , ЛЪЖАТА , ИЗМАМАТА , ПИЯНСТВОТО , НАРКОМАНИЯТА , ЖИВОТИНСКИЯТ СТРАХ . Много малко ще се досетят какво става. Тези хора ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище. Александър Зиновиев добави други неща: В анти Българският проект могат да се разграничат три етапа. Първият е да се свалят Българите и Русснаците до равнището на третостепенните народи, които не могат самостоятелно да съществуват като суверенен народ. Вторият е да се насочи Българският и Русският народ по пътя на биологичното деградиране и изолиране, на изчезването като етническо явление. Разработен е планът за съкращаването на Русският народ до 30 милиона чрез глад, разруха, ниска раждаемост, алкохолизъм, наркомания, проституция, хомосексуализъм , това се отнася и за Българите ! Най-страшният етап на Българската и Русската трагедия ще бъде зачеркването му от историята.

7

Люца

преди 16 години

Истината е, че мръсните *** ни поздравиха за 3 март!!!

fallback