МВР министърът и главният му секретар. Снимка: БГНЕС
fallback

Главният секретар на МВР комисар Валентин Петров ще бъде освободен заради скандала с Иван Иванов, негово пряко назначение.

Министърът на вътрешните работи Румен Петков вече е взел решение,  съобщава "Монитор" като се позовава на източници от МВР.

Зам.-шефът на ГДБОП комисар Иван Иванов беше задържан от служители на ДАНС в понеделник вечерта и обвинен в престъпление по служба.

Повод за ареста му е дискета с 30 негови разговора, водени от прима-карта с различни лица, свързани с производството на алкохол и с печатане на фалшиви бандероли в цялата страна.

Полицията е обискирала жилището му, служебният му кабинет, вилата му.

Сигналът и дискетата бяха предадени от тъмносиния депутат Атанас Атанасов.

Иван Иванов се смята за един от най-приближените до главния секретар на МВР Валентин Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

..

преди 16 години

...този Караславов беше *** ... :) .. на процент дето пише тъпота из форумите :)

47

КУН4ЕВ

преди 16 години

МНОГО ЯКО ГИ РЪФАШ БЕ ПРИЯТЕЛЮ ! ДАЙ ИМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ОТДЪХНАТ ! ТЕ ЦИЯЛА НОЩТ НЕ СА СПАЛИ , ЧУДЕЙКИ СЕ КАК ДА КОМЕНТИРАТ КОРУПЦИЯТА И ПРИЗНАВАНЕТО НА КОСОВО ! КАРАСЛАВОВ , КУКУ , ВЕСКО И ЖОРО ФИТИЛА СЕ ИЗПОКРИХА ! ВЕЧЕ СЕ ПОДПИСВАТ С АНОНИМЕН ! МАЙ СА ИМ ОРЯЗАЛИ ,,ПРЕМИИТЕ " !

46

НФБ

преди 16 години

Каква е връзката между веригата от магазини "ЗОРА" и бивши и настоящи служители от МВР И прокуратурата , за да ползват специални облекчения при покупки ....Дали пък тези от сивата икономика да не си купуват спокойствие?Кой ли е шеф на на тази верига ...?От къде са му парите?А данъците?

fallback