Снимка: Булфото
fallback

Три автобуса са спрени на изхода на Благоевград, като в тях са превозвани хора, които искат да се включат в протеста в столицата срещу управлението на тройната коалиция.

Независимият депутат Лъчезар Иванов съобщи още, че други два автобуса с животновъди са спрени за проверка на входа на София при заведението “Църна Маца”.

„Държавната автомобилна инспекция масово започна проверки на автобуси с хора, които идват в София, за да се включат в митинга“, алармира още Лъчезар Иванов.

Той коментира, че вътрешният министър Румен Петков като представител на управлението се престарава с проверките на тези, които искат да протестират и на практика нарушава свободите им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

преди 16 години

невероятно косово пълно с ***

24

ДРУГАР

преди 16 години

ТОЧНО ТАКА, РЕД ТРЯБВА ДА ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА,АКО ТРЯБВА И ВЕЧЕРЕН ЧАС ДА СЕ НАЛОЖИ - АЗ СЪМ И С ДВЕТЕ РЪЦЕ "ЗА"!!!

23

писна ми

преди 16 години

17, твоето мнение е просто...в десятката!!! По тоя повод искам да кажа - "Смърт на всички полицаи и най вече техните управляващи!!!"21, не приемай пасивна позиция, винаги трябва да се действа. Ако не ти се живее и си смел, дай да вземем по една тежка катечница, и да отперем по една лента срещу парламента...за да се позамислят ония там какво ги чака, щото мене ми писва и искам да правим отряди за борба срещу тиранията - пари имам, и ще намерим, смели хора трябват!

fallback