Простреляният бизнесмен Манол Велев е изписан от ВМА. Снимка: Булфото
fallback
Простреляният бизнесмен Манол Велев е изписан от ВМА. “Велев не се нуждае вече от лечение, а от рехабилитационни грижи, които могат да се извършват в домашна обстановка”, съобщи шефът на болницата ген. Стоян Тонев. Велев е на поддържаща медицинска апаратура и системи, може да преглъща, да движи очите си и понякога крайниците си. Dnes.bg припомня, че съпругът на Весела Лечева бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли т.г. пред входа на кооперация на ул. "Мизия" 3, където е офисът му. 49-годишният бизнесмен изпадна в кома, след като бе прострелян. Манол Велев е крупен бизнесмен, собственик на фирми, които имат инвестиции в туризма, строителството, транспорта и хазарта. Той е близък приятел на бившия председател на БОК – Иван Славков, президент на футболен клуб "Академик". Велев е и президент на Българската боулинг федерация, като притежава част от най-големите боулинг центрове у нас. Той е собственик на Търговски център “Илиянци-2”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

гений

преди 16 години

интересно защо ли гърмят все такива с фирми, с хотели, - "Манол Велев е крупен бизнесмен, собственик на фирми, които имат инвестиции в туризма, строителството, транспорта и хазарта." Защо никой не се интересува от такива хорица като мен които работим яко по цял ден за трицифрена заплата? Сигурно има причина някой да му е вдигнал мерника. Друг е въпроса, че не е това цивилизованият начин да се наказват крадците, мошениците на едро и крупните далавераджии...Защо до сега не са съобщили за убийство на някой човечец, който през живота си не е виждал повече от 2-3 хиляди лв накуп? Нека се избият! Те боравят с нашите пари!

21

преди 16 години

ами за съжаление такова ни е обществото - от мутри, ***, крадци и мошеници - свестните у нас считат за луда, а на тъпнара който пита като сте толкова умни - къде са ви парите мисля че няма нужда да му отговарям - заради такива като него сме на този хал - както е казал Великият Хус - "О, свещена простота ..."

20

преди 16 години

jivei si sega jivota Manole i si gi har4i za lekarstva....lakom ***-...ne, ne e sit korem....kruv aka

fallback