fallback

Седемдесет и двама шофьори на камион за работа в Испания набира Агенцията по заетостта по сключената междуправителствена спогодба между Испания и България, съобщиха от пресцентъра на агенцията. Работата е по три оферти.

За провинция Лерида има 22 места за шофьори на тир камион с полуремарке в провинцията Лирида. Договорът е за една година. Изисква се професионален опит от 2 до 5 години като шофьор на камион с полуремарке. Документите се приемат до 16 октомври.

Търсят се и двайсет и пет шофьори отново за една година на тир камион с полуремарке за Херако (Валенсия). Изисква се професионален опит от 2 години като шофьор на камион с полуремарке в националния и международния транспорт, както и възраст до 55 години.

За Алкерия де ла Кондеса (Валенсия) има 25 места за шофьор на тир камион с полуремарке. Продължителността на договора е за 1 година с възможност за удължаване. Изискванията и тук са за професионален опит от 2 години като шофьор на камион с полуремарке в националния и международния транспорт, възраст до 55 години, както и условие да е извършвал транспорт на стоки в Европа.

Не се допуска кандидатстване по трите оферти едновременно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback