Снимка: БГНЕС
fallback

Развитието на страната ни не е възможно без образование на световно ниво и модерна и качествена българска наука, заяви при откриване на новата академична учебна година в Университета за национално и световно стопанство (УНСС)  председателят на Народното събрание (НС) Рая Назарян.  

Затова, по думите й, срещата с преподавателите и студентите, е изключително вълнуваща.

"За мен това е гордост и чест, защото за повече от 100 години съществуване университетът доказа, че предоставя модерно и качествено образование, което гарантира успешна професионална реализация на своите студенти", посочи председателят на НС.

Моята практика показва, че наученото тук, в юридическия факултет, ми е дало толкова солидни знания и основа, че те са ми полезни всеки ден в моята професионална реализация, каза Назарян. Тя отбеляза, че е част от едно семейство, дало на Българя видни учени, икономисти, юристи.

Рая Назарян благодари на преподавателите за ерудицията им, за научните успехи, за това, че са много изискващи, но и щедро даващи. Затова, че бяхте най-добрите приятели, но и тези, които най-много ни притеснявахте на моменти, добави тя, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 ден

Ами хайде анализирай бащицата Бойко как един тАnанар му дадоха всякакви титли и академични, само защото е пр0ст и наггъл и краде все едно е през феодализма! А Шиши още малко ще стане генаралисимус с компромати и пари. Всичко читаво бяга в чужбина и работи мизерна работа, но поне оцелява. Тук само мутри и феодали-зърнари.

14

ниско прелитащ

преди 1 ден

Кака Рая Май скоро е чела лозунгите от XII-я конгрес на БКП ...

13

Анонимен

преди 2 дни

Развитието ни не е възможно без образование......Нобелова награда за това откритие! Кака Рая е много умна.

fallback