Снимка: БГНЕС
fallback

Подготовката за учениците вече е започнала, а родителите ще трябва да приготвят солидни суми за децата си да бъдат готови за началото на учебната година.

Цените на най-важните неща не са като миналата година и въпреки че инфлацията през последните месеци върви надолу, те не са помръднали или има дори леко поскъпване, показва проверка на БГНЕС.

Ако искате детето ви да носи удобна раница, трябва да приготвите поне 80 лева. За хубавите маратонки това е стартовата цена. На този фон разходите на химикалки, моливи, бои и други консумативи не изглежда толкова фрапантна.

Прави впечатление цената на тетрадките. Ако искате да се сдобиете с патриотична тетрадка с лика на някой наш именит писател или герой, тогава трябва да дадете 10 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимна

преди 3 седмици

Еййй, не са ли ги надценили? Освен това липсва позитивизъм в излъчването на тези корици. Депресиращия са, просто казано. И грозни.

21

пияница мистик

преди 3 седмици

Всички имат мустаки, обаче на Алеко Константинов са модерни и в днешно време. Всички хипстъри са с такива :)))

20

Точен

преди 3 седмици

Като 40-годишен учител твърдя: демокрацията уби/ва/ образованието. Какво е лошото да има ликове на възрожденци и български писатели на тетрадките? Дебелянов, най-нежният български поет, като отива на фронта и вижда колко жестоки са любимите му дотогава французи, пише националистиччески стихове, защото "мъртвият не ни е враг", но живият Е.

fallback