fallback

Новинарският сайт Dnes.bg организира събитието Day Off: School time, което ще се проведе в самия край на ваканцията на 14 септември в столичния квартал "Младост". То ще бъде своеобразен фестивал, с който деца и родители да кажат довиждане на лятото и ще се подготвят за първия учебен ден.

"През годините сме реализирали много проекти, но този път решихме да организираме събитие, което да бъде много цветно и изпълнено с изненади, за да изпратим подобаващо лятната ваканция", каза главният редактор на Dnes.bg Александър Попов пред "България сутрин".

Едно от основните предизвикателства пред родителите и децата е плавният преход от лятната ваканция към новата учебна година. В ефира на Bulgaria ON AIR Попов сподели, че в работата на родителите винаги има леки притеснения относно това как децата им ще се справят с училището и социалните отношения.

За това събитието, което ще се проведе на 14 септември, има за цел да предложи игри и забавления, както и да повдигне важни въпроси, свързани с образованието и здравословния начин на живот на малчуганите

По време на събитието ще има игри и викторини, в които ще се включат не само децата, но и родителите им. Очакват ви приятни изненади и възможност да се срещнете с известни личности, които ще споделят как те гледат на образованието на своите деца.

Събитието е с безплатен вход и е насочено към всички заинтересовани. Попов прикани всички да се присъединят на 14 септември в "Младост" за едно приятно прекарване с множество изненади.

Гледайте целия разговор във видеото

Повече информация за Day Off: School Time може да откриете на Investor Media PRO.

Основен партньор на Day Off: School Time е Елана Фонд Мениджмънт.

Партньори на Day Off: School Time са: Britanica, Столето, British Council.

В партньорство с: Apteka.puls.bg, Хипермаркети HIT MAX, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg

Събитието се организира с подкрепата на: Max International, Valentis, NEXT LEVEL, Florina, Therasal, FREETUSS, Vita Rama, Centrum, Academy pro, Бусинска Сръчкотилница, DEVIN, “Къмпинг Градина”, J Point Group и Photocorner.bg.

Институционален партньор на събитието е BESCO.

Медийни партньори на Day Off: School Time са: Az-jenata.bg, Teenproblem.net, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria, сп. „Жената днес”, “София играе”, Mama Mia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

САЩко Поплюв

преди 4 седмици

666аасссси и ма3ния ми$$ир! Аре изтрий и това,сЬсел!

6

Лили Барута

преди 4 седмици

Корумпираните до мозъка на костите си продажници които 90та год.обещаваха "демокрация" предадоха българския народ на заколение и геноцид....За тия няма българи,български език и морал....Българите са най мъчения народ на този свят.

5

666

преди 4 седмици

Абе,нещо се обърках!!!Аз в България ли се намирам,в български новинарски сайт...или къде.Защо трябва да чета новина с преводач от английски?

fallback