Снимка БГНЕС
fallback

След сигнал за некачествено полагане на маркировка на площад “Св. Александър Невски”, инспектирах района и на място се срещнах с изпълнителния директор на “Трейс Груп Холд” АД и с ръководителя на обект ЦГЧ-Зона 4. На срещата присъстваха и представители на строителния надзор и на направление “Обществено строителство” в Столичната община".

Това написа в профила си във фейсбук кметът на София Васил Терзиев.

"На място установих, че маркировката е положена върху кални и прашни участъци и както виждате от снимките, може да бъде изтрита с едно движение. От компанията ме увериха, че поемат ангажимент да отстранят и коригират забележките.

Бях изненадан и от това, че линията за незрящи завършва в паркинга. Това e абсолютно недопустимо и съм сигурен, че може да бъде направено изрядно, щом в други градове в Европа е възможно.

За съжаление обаче разбирам, че при започването на проекта през 2017 г. не са направени опитни участъци на обекта, каквито са добрите европейски практики.

Един от важните за мен приоритети продължава да бъде качествено изпълнение на ремонтите в София и от първия път. Аз и екипът ми ще информираме гражданите за развитието на този казус", пише още Терзиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

toti

преди 5 месеца

Това е доказан ПРОТЕСТ СРЕЩУ СТАРОТО РЪКОВОДСТВО,което явно е ОТКРАДНАЛО ПАРИТЕ ЗА РЕМОНТи консикционера накрая и работниците не им е платил и те замзват такакакто едно време-,,да си мислят че работим,колкото ни лъжат че ни плащат ;;

24

Издънкова

преди 5 месеца

Кога ще започне отстраняването на ръководството на ЦГМ и най вече на Александър Георгиев директора на паркиране и мобилност.Не справяне на проблемите с паркирането,източването на дружеството, както и корупционните им практики?Всички виждаме менютата на предните прозорци на персонала в близките заведения.Виждаме и оперативния лизинг на автомобилите и те са без лимит на горивото!Прецедент!Това е най малкото Борис Бонев знае механизмите им на корупция!Дали ще бъдат повишени въпросните ръководители

23

Боково време

преди 5 месеца

До СофиянецФирма ТРЕЙС ГРУП ХОЛД АД на латиница "TRACE GROUP HOLD PLC" с ЕИК/ПИК 123682269 е основана на 15 Януари 2008 година

fallback