fallback

Още снощи механите в Банско посрещнаха най-нетърпеливите студенти. Проверките за сертификати обаче се оказа, че не се правят стриктно и навсякъде, което позволи купонът в заведенията да върви без особени противоепидемични мерки, предаде Bulgaria ON AIR.

От сутринта големи компании със студенти се отправиха към лабораториите за бързи тестове преди купона в механите.

"Само три сме с ваксини, другите са с тестове, сега ще си правят антигенни, просто не успяха в София, защото там е по-евтино", обясни студентка.

Други празнуващи казаха, че са били готови и в София да си направят тестовете, но тъй като вече може навсякъде, нямат притеснения.

Проверките тази вечер ще са засилени, уверяват властите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Случаен минувач

преди 2 години

До този под мен Прав си за едно: На сегашните студенти не им учи. Аз преподавам и го виждам. НО решително не съм съгласен, че нямало интелигентни мъже с визия. Има, но в повечето случаи са натикани в ъгъла от некадърниците. Защото най-мразените хора в България са можещите хора.

63

Анонимен

преди 2 години

Те едни студенти! Ако това са студенти..чалгаджии невъзпитани без никаква култура влезли с 3 ки и 4 ки тея студнти нямат нищо общо с нас и с поколенията преди нас.Населението на страната е масово простолюдие мърляво дебели жени еднакво изглеждащи мъжете същите.Един умен и красив мъж няма с интелигентна визия.Възпитанието морала етиката кутурата липсата на четене и разбира се прости родители води до такива поколения. Това е истината колкото и не красиво да звучи.

62

Анонимен

преди 2 години

Що за *** трябва да си, че да имаш предсотящи изпити, да имаш нужда от пари, а ти ... да харчиш средства, да унищожаваш мозъчни клетки - Защо? Бях студент преди цели шест години, но тогава такава простащина нямаше!

fallback