Снимка: БГНЕС
fallback

Засега няма причина да се преминава към дистанционно обучение. Около 35% от учителите са имунизирани с поне една игла, обяви министърът на образованието проф. Николай Денков.

По думите му към момента в страната има малко над 200 карантинирани паралелки, а ситуацията с разпространението на коронавируса се наблюдава всеки ден.

Oще по темата
Образователният министър беше гост на откриването на академичната година в Медицински университет – София.

„Доказахме, че умеем да овладяваме рисковите ситуации. Станахме 1 от 7-те изследователски университета. Нашата професия не е рутинна, а творческа дейност”, заяви ректорът на университета акад. Лъчезар Трайков, цитиран от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

То над 40% от пълнолетните живеещи в България са напълно ваксинирани. Защо педагозите изостават?

16

...

преди 2 години

Понеже успеха на противогрипните ваксини беше нищожен и нямаше кой знае какъв интерес към тях(съответно и печалба за производителите), те ви сега модифициран коронавирус, който ще донесе нужните печалби на фармацевтичните компании.Като това е добра основа за прокарване на идеите, които до преди години смятахме за научна фантастика и конспирации.

15

Ще

преди 2 години

Мра от всичко друго,но не ѝ да си сложа тази съмнителна течност в изпитателен срок! Съдържа графен,шипчест и магнитини протеини, клетки от аборт. Бебета( жертвоприношение) и кой знае още какво,! Така казват много учени НЕ участващи в делата на давола! Абе луди ли сте бе? Има дигитална следа , мак адрес ,всеки сложил си я,истинската,не плацебо!

fallback