Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Решението кои ученици ще се върнат обратното в класните стаи от понеделник, след като свърши ваканцията, ще бъде взето днес.

Присъственото обучение за децата от 1-ви до 4-ти клас най-вероятно ще остане.

Разликите са при големите ученици от 5-и до 12-и клас. Предложението на образователното министерство е в училище да се върнат първо децата от 7-и, 8-и и 10-и клас, след което на тяхно място да застанат 5-и, 11-и и 12-и клас. Накрая може да се завърнат 6-и и 9-и клас.

Най-вероятно ротацията на класовете ще е през две седмици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

ако детето ти те зарази защото е лепбало от училище вируса и недай си някой от вас в къщи си замине, как ще се чувства психически това дете, макар че вина няма. Травма за цял живот. Виж ако си е у дома и всички са здрави май е по добре. Нищо че ще бърка питагоровата теорема и кога се пише пълен и кратък член. Те и много дето са ходили на даскало всеки ден го незнаят.

15

Е, и?

преди 3 години

За какво им е да ходят на у-ще, след като имаш "беге-мама".

14

Анонимен

преди 3 години

Ало,айде спрете се вече бе!Обявявайте край на учебната година, давайте им дипломите и да се свършва!Как не ви е срам бе побъркахте всички с това отваряне затваряне. Да се обявява край на учебната година и да се свършва вечеАман от вашите променящите се мнения през 1 секунда!

fallback