Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Малките ученици от началното обучение и децата от детските градини и яслите се връщат в класните стаи от днес.

Тези от 5 до 12 клас обаче ще учат дистанционно до края на месеца.

Oще по темата

Учениците от 1 до 4 клас се връщат в училище, но няма да упражняват извънкласни занимания и други дейности по интереси, за да не се допусне омесване на деца от различни класове и възрастови групи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

До 31

преди 3 години

Съжалявам за баща Ви !Не съм искал да засягам болна за някой тема.Все пак Стилян Петров е милионер,а Тръмп президент на САЩ!В 21 век за жалост тези неща имат значение при медицината!

31

Галин Костов

преди 3 години

Прекарах Ковид-19 в края на ноември и се чувствам страхотно. Стига сте лъгали за последици. Оксидацията на кръвта ми с кислород е нормална. Тичам както преди. Няма нито умора, нито задух. Единствено гастрита ми се обостри от антибиотиците, но и това премина. Антителата G са ми са много над 100, така че тези с ваксините може само да си мечтаят да ми ги пробутат. На страхливите даскали мога единствено да препоръчам да освободят заеманото от тях място, за по-кадърни и амбицирани учители.

30

до 27

преди 3 години

Те и Стилян Петров го излекуваха ,ама в Англия от левкимия ,но баща ми ....в Пловдив не !? Важното много е лечението как протича ,а Тръмп за два дена ???

fallback