Снимка: БГНЕС
fallback

Коледната ваканция за учениците ще е по-дълга - от 22 декември до 3 януари включително.

Заповедта на министъра на образованието Красимир Вълчев е свързана с необходимостта от допълнителни компенсиращи мерки за учениците от първи до шести клас заради спряното присъствено обучение.

Междусрочната ваканция за учениците от 7 до 12-и клас ще е един ден - 3 февруари.

Началото на втория учебен срок за учениците от първи до шести клас за всяко училище може да е различно и ще зависи от решението му за компенсиращите мерки.

Учениците от седми до 12-и клас ще започнат втория учебен срок на 4 февруари.

Според заповедта учениците от първи до трети клас ще завършат учебната година на 23 юни. До 30 юни ще учат учениците от четвърти до 11-и клас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

GB0

преди 3 години

До 32Анонимко:" ...И все пак ...Ти си АНОНИМКО ,директора на въображаемото ти училище "ВЛИЗА" да проверява учителите ИНКОГНИТО, пише се ,чете се ,тестове викаш ...В коя галактика е това училище да наминем ?"И моето дете учи в час с учителите, гледа, пише, от като я посочат. В занималнята също! Обяснения, упражнения, домашни!Вечер, след 17:30 снимаме всичко писането в час, домашни, допълнителни неща: рисунки, напр. и качваме в раздела за Домашни в ел. дневника по всеки предмет.

36

Анонимен

преди 3 години

"...учениците от първи до трети клас ще завършат учебната година на 23 юни. До 30 юни ще учат учениците от четвърти до 11-и клас."*До 24 май първи класДо 31 май втори до четвърти класДо 15 юни пети до осми класДо 30 юни девети до единадесети класВаканции по 10 дни в началото на януари и априлА познайте кога и къде е било така!

35

До 32 Анонимко

преди 3 години

Духче си ти очевидно! Но много филми гледаш... Фантастика...То вярно време бол напоследък ...И все пак ...Ти си АНОНИМКО ,директора на въображаемото ти училище "ВЛИЗА" да проверява учителите ИНКОГНИТО, пише се ,чете се ,тестове викаш ...В коя галактика е това училище да наминем ? Не, я по - добре кажи какви стимуланти вземаш !? Гледам не ти пука ...

fallback