Снимка: БГНЕС
fallback

Вторият учебен срок ще започне по различно време за различните класове. Това гласи заповед на министъра на образованието Красимир Вълчев, публикувана днес.

Според документа вторият срок за учениците от 7 до 12 клас ще започне на 4 февруари 2021 г., а за учениците от 1 до 6 клас - в зависимост от решението на съответното училище.

За приключване на учебната година са определени датите: 23 юни - за учениците от първи до трети клас и 30 юни - за останалите, съобщава БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Илиан Мавров

преди 3 години

В училището на детето ни (34 -то София) имаше призив семействата с "излишно"електронно устройство да се свържат с администрацията на даскалото за подпомагане на семейство в нужда.Не че няма такива,но нали министерството получи пари точно за закупуване на таблети и РС за такива семейства.Ние "кихнахме"300? отгладувахме ги дет се вика.Гусин АуууууВълчев да си свърши работата за която АЗ и СЪПРУГАТА ми му плащаме! А не това за което е нает от компрадорите

53

Аноним

преди 3 години

Що за глупости. Оставете децата и родителите мнамира ! Това онлайн обучение за 1клас не работи особедно ако е асинхронно. Обявете ваканция сега и ОК удължете годината, но не за екскурзии а за уене !!!

52

Анонимен

преди 3 години

До гуша ми дойде от вашите глупости Спирайте всички училища на училище чак другата година ще се ходи.

fallback