Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Възстановяват се присъствените учебни занятия за учениците от гимназиален етап на обучение на територията на Ловешка област, считано от 12 ноември. Това е решил Областният щаб по здравеопазване на вчерашното си неприсъствено заседание, съобщават от областната администрация.

Oще по темата

Постъпили са три становища от членове на щаба. Общините Ловеч и Летница подкрепят решението за възстановяване на присъствените занятия. От Община Ловеч се изразява становище, че е по-добре за образователната система подобни мерки да обхващат по възможност цялата календарна учебна седмица - от понеделник до петък, включително.

В писмо от Община Троян се изказва становище, че след направено тяхно проучване за мнението на директорите и педагогическите състави в пет училища, които засяга, са против.

Двама от петимата директори също така считат, че следва да бъде въведено дистанционно обучение и в прогимназиалния етап. Въпреки това от общинския щаб предлагат на Областния кризисен щаб по здравеопазване да бъдат възстановени присъствените учебни занятия за учениците, но считано от 16 ноември.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Урааа! И аз кво?

15

Анонимен

преди 3 години

Явно сте се накалллиии от шубе като гледам коментариите. За децата ли ви е страх (като е ясно че го карат в 90% безсимптомно,) или за собствената ножица. Залагате бъдещето и психиката им на риск от шубе! Не6 та$тни душички

14

Анонимен

преди 3 години

Изтритата дума от долният коментар е debilите

fallback