fallback

Великотърновският университет „Св. св. Кирил и Методий“ минава изцяло на електронно обучение до 8 ноември.

Oще по темата

Мярката се въвежда и за филиала на университета във Враца и за Педагогическия колеж в Плевен.

През двуседмичния период насрочените изпити и защитите на дисертационни трудове ще се провеждат в електронна среда с отдалечен достъп.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

5

преди 3 години

Най-добре е ВТУ да мине в ...забвение !

5

ммм ..!

преди 3 години

До сайта ..!Направете поне няколко публикации за образование в INALCO (Institut National des langues et Civilisations Orientales) в Париж.Там се изучава и българска филология.Трима специалиста преподават български, но какво е нивото ..?Даскалицата на моят син е завършила английска филология във ВТУ, нищо не разбира, естествено, че по време час прави всичко, но не и да преподава, а децата нямат грам познания в езиците.Онлайн образование, а не ..! Без него ..!

4

мнение

преди 3 години

Спрете с тези филиали, с тези измислени специалности.Бизнеса няма нужда от кухи Дипломи.Позната завърши във ВТУ Балканистика с румънски, албански и новогръцки, но грам познания няма по тези езици. Естествено, че не работи по специалността, независимо, че е тя е страхотна. С тази специалност може достойно да се намери работа и в чужбина.Мацето работи в един павилион за плодове и зеленчуци. Нека да наблегнем на нивото на образованието, а не на бройката студенти.Стига с това онлайн образовани

fallback