Снимка: Bloomberg TV Bulgaria.
fallback

Категорично не идва краят на хартиените учебници. Няма доказателство, че само електронното обучение е по-ефективно от физическото. Бъдещето на образованието и учебника е смесеният вариант – хартиени учебници с код за достъп до електронното съдържание. Това мнение изрази Владимир Колев, управител на издателство Клет България, в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

Гостът коментира темата за преподаването в условията на пандемия у нас. Според него българските учители са направили революционна стъпка напред и след тези промени са по-подготвени.

Владимир Колев обяви създаването на нова платформа от страна на издателство "Клет България" – IZZI, която представя учебния материал по различен.

По думите на госта повечето електронни учебници следват формата на физическите, а IZZI представя платформа, подобна на тази в уебсайт по интерактивен начин. Колев сподели още, че тя има функционалност, с помощта на която урокът се предава в презентационна форма.

Целия разговор - във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Клет да кажат

преди 3 години

Колко и на кого плащат в МОН...

1

Анонимен

преди 3 години

Когато се четеше САМО от учебници и вестници, България беше 9 милиона души. После като почнаха да разпространява мобалните телефони и мобилен Интернет, България стана 6 милиона души...Трябва, отново всичко да е на хартия..

fallback