Снимка: БГНЕС
fallback
От днес до 30 юни е срокът за подаване на документи за участие в кандидатстуденските изпити за прием в Университета за национално и световно стопанство, пишат от БНР. Кандидат-студентите могат да подават документи онлайн, в регионалните бюра на университета в страната или на място в УНСС.
 
Редовните изпити ще се провеждат присъствено в сградата на висшето учебно заведение при спазване на всички противоепидемични мерки. 
 
На 2 юли ще се проведе първият изпит – БЕЛ. На 3 юли е изпитът по чужд език, на 4 юли - по "История на България" и "Математика", а на 5 юли - по "География на България" и по "Журналистика".
 
Кандидат-студентите ще могат да кандидатстват с оценка от матурата, с предварителни или с редовни изпити. Тези, които са се явили и на предварителни, и на редовни изпити, участват в класирането с най-високата оценка, получена на тях.
 
През новата учебна година УНСС ще приеме стотния си юбилеен випуск.
 
Първокурсниците ще се обучават в 37 специалности в редовна форма на обучение, пет специалности в дистанционна форма и в 6 специалности с преподаване на английски език.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Кракра

преди 3 години

И како сега? Унсс стана единствения университет, който ще има входящи изпити..

1

Анонимен

преди 3 години

Утре Носете Съответната Сума

fallback