Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов поздрави българите за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Oще по темата

„С чувство на национална гордост се прекланяме пред делото на светите братя Кирил и Методий, благодарение на което днес се изразяваме свободно на родния ни език и сме съхранили духовната си идентичност като народ и държава. С дълбоко уважение и благодарност се обръщам към всички, които като достойни техни последователи, продължават и в настоящето да работят всеотдайно за развитието на просветата и културата в България, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Поздравявам сърдечно българските учители и им пожелавам да бъдат здрави и да се гордеят с успехите на своите ученици. Бъдете сигурни, че за нас водещ приоритет остава и занапред образованието и подкрепата за учителите като гаранция за просперитета на държавата. Защото само за можещия и знаещия човек няма твърде далечни хоризонти. Честит празник!“, обобщи премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 3 години

За първи път виждам необразован да плаче за знания? Баце, това истина ли е или поредната ти преструвка? Щото досега си прочел само една книга, а простите като тебе българо-*** 3 пъти те избраха за премиер! Е, последният път с малко кютек и много 50-левки и 100-левки, но не беше циция, даде ги. Как издържаш 430-хилядната администрация? Много гласове са това, като се юрнат всичко помитат. Като добавим и 500 хиляди роми *** като тебе, всичко е (all is) ОК!

71

Анонимен

преди 3 години

До Лекар в държавна бол Не сме съгласни в образованието да се дават заплати за фиктивно присъствие, както се получава на практика и предполагаме и се надяваме че Ръководството на държавата не е информирано за такива практики, защото ако беше информирано, никога нямаше да ги допусне, защото дори да са законни са неморални.

70

Анонимен

преди 3 години

Основен приоритет е да се дават заплати на определени категории без да се работи. Хайде да видим колко ваканции има в образованието от Коледната ваканция до сега. Министъра да докладва на премиера за синдикални споразумения, зад гърб на медиите и народа, за удължаването на платени отпуски, въпреки КТ, с парите на данъкоплатците, които ходеха на работа, а други бяха викани ФИКТИВНО. Добре, но лелите да не вземат главата на премиерите, махай го тоя противен министър докато е време.

fallback