Снимка: БГНЕС
fallback

Учебните занятия в Софийския университет преминават в дистанционна форма  на обучение с цел ограничаване на опасността от разпространение на COVID-19 със заповед на ректора от 13 март.  Този период може да продължи дълго, тъй като не е известно кога присъствените занятия ще могат да бъдат възобновени, съобщиха от учебното заведение.

Всички студенти могат да ползват системата за електронно обучение Мудъл на Университета (https://elearn.uni-sofia.bg и съответните адреси във факултетите, в които има самостоятелна Мудъл платформа), до която имат достъп с потребителското им име и парола от Системата за управление на студентска информация (СУСИ).

От СУ препоръчват на студентите:

Oще по темата

- да проследяват съобщенията в курсовете, които посещават по учебен план, намиращи се в Моите курсове в системата за електронно обучение;

- да проверяват за допълнителна информация на сайта на факултета, в който следват, за допълнителна информация относно промяна в графика или средствата, чрез които се извършва обучението;

- да проверяват електронната си поща за информация от преподавателите, относно конкретни указания за учебния процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Под научен сигурно разбираш владеене на материала от 6-и клас...

8

Честно

преди 4 години

В С.У. без това на нищо не те учат. Само изискват, защото според тях я трябвало да си роден научен за всичко. Само тъпите задават въпроси,така пне ти казваттам.

7

Анонимен

преди 4 години

Ами като във всички други училища сега. Иначе е хубаво, че не са изостанали.

fallback