Снимка: Pixabay
fallback

Денят след първия тур на местните избори- 28 октомври, ще бъде неучебен, но присъствен за учители и ученици в цялата страна, съобщиха за БНР от Министерството на образованието и науката.

Училищата могат да организират занимания в този ден, като се запазва провеждането на спортни дейности и на дейности по интереси.

За понеделника след втория тур на изборите - 4 ноември, все още не  взето решение, поясниха от просветното министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

Уникални т.ъ.па..ци са в МОН!

14

Мен

преди 4 години

Държавата като взема такива решения, да вземе да пусне по два дни допълнителен платен годишен отпуск за родители на деца от първи до четвърти клас. И без това се почива за щяло и не щяло. Присъствието на децата ще е за по два часа в "присъствения ден" само за да се отчете, че го има. А родителя трябва да си вземе цял ден за да го гледа през останалото време. Поне да бяха ги оставили да се наспят децата. Тези за които ще гласуваме не заслужават такива жертви.

13

В МОН не мислят

преди 4 години

За това непремислено разпореждане чиновниците от МОН трябва да подадат оставка. Това, което разясняват по медиите са фантасмагории и практически е неосъществимо. До кога ще се изпълняват такива *** заповеди и то дошли в последния момент, когато хората са си направили други планове. Оставка!

fallback