Снимка: МС
fallback

Убеден съм, че ще имаме ресор, който ще ни харесва, ще е модерен и ще е достоен за България и поне три пъти по-голямо финансиране от досегашното", каза премиерът Бойко Борисов относно ресора на комисаря от България в състава на новата Европейска комисия.

При откриването на на модернизираната учебната база на Националната спортна академия "Васил Левски" на ул. "Гургулят" 1 той каза още, че близо 1 милиард лева се отпускат за образователна инфраструктура в страната.

Общото финансиране на обекта е 3 755 636 лв., като националното финансиране е в размер на 525 000 лв. Обновяването на учебната база на академията включва ремонт на старата сграда и изграждане на нова зала за спорт.

"В центъра на града да имаш университет е много удобно. Бази, които струват десетки милиони, не позволихме да бъдат откраднати и дадохме на спортната академия да ги стопанисва", добави министър-председателят.

В учебната база на Националната спортна академия е осигурено ново обзавеждане и оборудване на учебните зали и кабинети, на конферентната зала, библиотеката, читалнята, както и на фитнес залата и съблекалните. Обновяването на материално-техническата база на НСА и подобряването нa учебния процес ще улеснят въвеждането на нови методи на обучение на младите хора. Подобрените условия и модерните учебни и спортни зали и кабинети ще стимулират мотивацията на студентите за по-добра активност при усвояване на знанията и последващата им реализация на труда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

РЕСОР ЗА ДА КРАДНЕ

преди 4 години

ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО, А МУТРА? СЛЕД КАТО СВЕТОВНАТА ПРЕСА ОПРЕДЕЛИ ИЗТИЧАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ ОТ НАП, КАТО ХАКВАНЕ ЦЯЛАТА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, ТРЕБЕ ДА СИ СЪВСЕМ БЕЗМОЗЪЧЕН ДА ИСКАШ РЕСОР КИБЕРСИГУРНОСТ. ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ПО ТОЯ ДЕБЕЛАШКИ НАЧИН С ТЯХ. БОКО РЕЗОННО БЕШЕ ОТРЯЗАН. СЕГА ВСЯКО МЯСТО ЗА ЕВРОКОМИСАР ВЕЧЕ Е "ГОЛЕМ УСПЕХ" И ГОВОРИ САМО ЗА ПАРИ.НЕ ХАРЕСВА СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ЩОТО ТАМ ПАРИТЕ БИЛИ РАЗПРЕДЕЛЕНИ И НЕ МОЖЕ ДА КРАДНЕ.СЯ ПЪК ЩЯЛА ДА УПРАВЛЯВА 45МЛРД

42

хайде бе

преди 4 години

само ние можем да предложим ниверсален кандидат !! няма значение кой ресор...нашата кандидатка нищо не разбира, заучените и реплики пасват навсякъде- без да носят смисълПатока Бо- се пъчи, ще ни дадат образование.. демек не разбира намека..бяхте в цифровизацията- доказахте че вас си не може да вардитеето ви образование- белким прочетеш една книга ощено.,,,той си е РъБъ...не вдява..занего ресор ножици и лентички ако има и селфи-технолоджи

41

Анонимен

преди 4 години

До Успех !Много е прав за неговите платени папагали ....вие просто нямате капка достойнство бе слагачи !

fallback