Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Бунт в английската гимназия в Бургас заради нов строг дрескод. Със заповед на директора на елитната гимназия, на училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите.

На училище може да се ходи само в четири цвята, без нарязани дънки, надписи и щампи по дрехите, съобщи Bulgaria ON AIR.

За да не изпуснат часовете, някои ученици се преобличат на входа.

Гимназистите определиха нововъведения дрескод като "тъп". Те смятат, че освен за униформите в училището, трябва да се помисли и за други важни неща като нашествието от хлебарки и миризливки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 5 години

Правата на учениците са, че имат достъп до образование и толкова.Всичко останало е ЗАДЪЛЖЕНИЯ.Това трябва да го проумеят най-после децата.Капризите у дома.Това се отнася не само за външния им вид но и за държанието им на обществени места.Това е периодът на детството всички минаваме през него.Възрастните определят правилата,децата ги следват.

72

Анонимен

преди 5 години

Били против "***" дрескод,а не могат да се видят отстрани че също са с униформи-разръфани дънки,голи кореми и всякакви магистрални одеяния.Но явно за тях това е "остър" дрескот.Възпитанието тръгва първо от семейството.Когато липсва се получават такива "бунтове". Щом дадено училище има определени изисквания, учениците са длъжни да ги спазват. Ако не,не са за там.

71

Анонимен

преди 5 години

Ученици ,трябва да сте наясно кои сте вие- открити ,свежи ,миловидни ,красиви млади момичета и момчета.Подчертавайте свежестта и интелигентността си.Старайте се да не поставяте маски на филмови звезди ,ефекта е обратен и това е карикатура.?Браво за смелостта на вашата директорка!

fallback