Архив: Булфото

В 1015 училища в страната не се провеждат учебни занятия, съобщиха от Министерството на образованието и науката.

От днес в грипна ваканция са учениците от 72 училища в област Кърджали и от 32 училища в област Видин. Продължават да не учат учениците от 71 училища в Сливенска област и от 80 училища в област Хасково.

В 194 училища в област Пловдив, в 122 училища в област Варна, и в 69 училища в област Добрич не се провежда учебен процес, както и в 97 училища в София-област.

Удължена е грипната ваканция за учениците от 122 училища в област Пазарджик до 25 януари и в 43 училища в област Ямбол до 28 януари, включително.

В 60 училища в област Смолян и в 40 училища в област Перник учениците са в грипна ваканция и днес. Три училища в област Кюстендил също не провеждат занятия по предписание на РИОКОЗ. Това са СУ „Кл. Охридски", Професионалната гимназия по облекло и стопанско управление и ОУ „Хр. Павлович" в гр. Дупница.

В област Бургас в 5 училища продължава да не се провежда учебен процес, а в област Враца няма занятия в ОУ „Христо Ботев" в с. Крушовица по предписание на РИОКОЗ.

В област Силистра в Професионалната гимназия по селско стопанство в гр. Ситово, и в три училища в област Разград - ОУ „Христо Ботев" в с. Острово, ОУ „Христо Ботев" в с. Веслец и в ОУ „Васил Левски“ в с. Сушево, община Завет, няма учебни занятия поради висока заболеваемост.

Коментари Напиши коментар

5

Радо

преди 5 месеца

То па едно учене!

4

Анонимен

преди 5 месеца

А Монтана и Враца кога?!?
Има много болни!!!

3

Анонимен

преди 5 месеца

а софия град кога