Карина Ангелиева. Снимка: МОН
fallback

Карина Ангелиева заема мястото на проф. Иван Димов като заместник-министър на образованието и науката.

Ангелиева е назначена със заповед на премиера Бойко Борисов, съобщиха от правителствената пресслужба.

Проф. Димов ще продължи да подпомага работата на екипа на МОН като съветник.

До момента Карина Ангелиева е работила като съветник към Постоянното представителство на България в ЕС, отговарящ за европейските политики в областта на образованието и научните изследвания.

Била е главен директор на "Структурни фондове и международни образователни програми" към Министерството на образованието и науката и директор на Съвместния иновационен център към Българската академия на науките.

Завършила е магистърски степени по европейска интеграция и съвременна история от Софийския университет "Св. Климент Охридски". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

DK

преди 5 години

каква съветничка е била тази калинкана заплатаи как лесно и поверяват най -важната длъжност в държаватата зам министър е по важна ,заащото терешават проблемите а оня големия обикаля съвещаниятаоще повече затъвамекак ще решават проблеми ,като не ги виждасега някой нпо ще и разкаже какво трябва да направи и тя е готова ,къде имаме традиции,особеносттова хич не ги интересуваважното е да се вземат едни пари

13

Анонимен

преди 5 години

Как можаха!!! Един професор с педигре имаха в това министерство и го смениха!!!! Да не пречи на посредствената амбициозност на другите зам.министри!!! Пълен абсурд!!! Няма такава държава!!!

12

ЦK на ГерБKП

преди 5 години

Карина или Калин(к)а?

fallback