Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Четвъртокласници от столичното 105 СУ "Атанас Далчев" написаха третата си книга. Книгата "Ключът към щастието" е посветена на любовта. Тя е третата от поредица. В същото време децата работят и по проект срещу агресията, предава Bulgaria ON AIR.

С включването си в инициативата за книгите, децата развиват социални умения, но и се учат на работа в екип, каза преподавателят им Румяна Тунева. Тя призна, че пред образованието днес има много проблеми, сред които и кризата с преподаватели.

Виктория Асенова и Татяна Банчева обясниха защо е важно да се ходи на училище. В репортаж от Търговище разказваме за проблемите на глаукомата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

Като изтрепем рака с лайка, можем и да превъзмогнем агресията с ... книга за любовта.Сериозни мерки трябват тук - сериозни, последователни и професионални. Останалото е мижи да те лажем, само си запълваме времето с глупости.

4

Джен шен

преди 5 години

Какви *** простотии набивате в главите на младите? Вижте миганската агресия по улиците! Трябва някой да се противопостави на растящата арогантност! Вие какво,българчетата да са в ролята на овцата т.е. да ги колат без да викат? А не,политиците бъркат,но ще осъзнаят грешките си твърде късно!!!

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко напишеш три книги, последната втора под ред ли ще е?Да, параноик съм, и какво? И в тази връзка, разкодирай ми последното изречение, моля!

fallback