Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Зрелостничката Даяна Михайлова от Карлово е абсолютният шампион на матурите в Пловдив и региона.

Благодарение на успеха, който постигнa, младото момиче беше прието да продължи обучението си в един от най-елитните университети в Англия.

Даяна Михайлова твърди, че успехът бил за сметка на свободното ѝ време. Докато е ученичка в СУ "Васил Левски" нейната класна я вдъхновила. Заедно със съучениците си създали учебна компания, информира Bulgaria ON AIR.

Даяна е била в основата да започне националната дарителска кампания за набиране на средства за ремонт на сградата, която се намира в близост до паметника на Васил Левски.

След като завърши образованието си в Англия, Даяна има желание са сбъдне още една мечта - да пътува и да работи дистанционно от различни точки на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 5 години

Едно не ми е ясно - какво се радват толкова журналята на деца, които се канят да духнат от страната. Това не е успех за България, 90% от тях няма да се върнат повече. Казва ви го един от другите 10%, който е много наясно със ситуацията. А тя е "Последният да загаси осветлението."

63

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен Абсолютно си прав. Доказано е че отличниците зубрачи се справят по лошо от четворкаджиите например.Учението е едно , практиката е друго.Справка : Аинщаин.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54За 3 до 8 години. Ама виж, ако станеш банкер на високо ниво, може да взимаш повече на година и то до живот ! Е, разни галдни хиене ще ревът, че "неравенство, хрън-мрън" ама да ходят, да си пушат тревата :)

fallback