Снимка: Архив
fallback

Едва на 24 години един класен ръководител се превърна в най-добрия приятел за своите абитуриенти. Преподавателят по английски език Александър Чакмаков ще остане за цял живот в сърцата на 12 "В" клас, випуск 2018, на столичното 31 СУЧЕМ "Иван Вазов".

Oще по темата

Той е любимият учител не само на своя клас, но и на всички, на които преподава английски език. Поема "В" клас през миналата година в труден момент - след 4 смени на класните ръководители.

В навечерието на абитуриентския бал, Чакмаков е убеден, че 12 "В" вече е отбор, казва той пред Bulgaria On Air.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Мартин Трикякин 2932

преди 2 години

До АнонименАз бях ученик в този клас, който за сведение не беше 12В, а 12Е. Причината да има само момичета на снимките, е че ние просто не обичаме да се снимаме. А колкото до "шмульо" така можеш да наричаш баща си, ясно ли ти е ? Господин Чакмаков е най-прекрасният човек, учител и класен ръководител, който познавам и за мен беше чест, че бях негов ученик. А ти шмульо, ела ако смееш при нас момчетата от класа и само се опитай да обидиш класния ни отново пред нас

25

Читател

преди 5 години

Младостта е преходно състояние. Дано господинът да остане в професията и дано след 30-35 години, когато няма да е млад, да не съжалява за избора си.

24

Ирина

преди 5 години

Коментарите на преобладаващата част са направо потресаващи! Статията наистина не казва достатъчно за въпросния преподавател, но ако той е достигнал до сърцата на своите ученици и е успял да ги научи на нещо, то той е постигнал основната задача на професията си-да ги амбицира да се развиват чрез знания. Не само МОН е виновно за липсата на креативни преподаватели, а и всички, които знаят само и единствено да плюят!

fallback